El projecte

Podríem dir que l’escola en construcció és un projecte amb formes diverses. Per començar, és un punt de trobada de molts aprenentatges personals i col·lectius fets sobre l’educació, però també entorn la vida, la cultura i l’acció política. És, de fet, una idea d’escola que posa en relació creences adquirides sobre la criança, el desenvolupament emocional i social de les persones, l’educació lliure o viva, el treball per projectes, els moviments socials, l’educació com a motor de transformació social… No acabaria. Però, per què en construcció? Perquè parteix de la premissa que una escola mai està acabada i s’ha d’anar reconstruint constantment per tal de donar resposta a les necessitats canviants de les persones que en formen part, però no només per això, també en construcció perquè a l’escola és posen els fonaments de la societat i les persones, per tant, allí s’hi construeix el futur. D’aquí la frase “Un espai en i per a la transformació”.

L’escola en construcció és també este llibre tan guapet que veieu aquí baix i que vos recomano llegir si vos agrada reflexionar sobre les relacions complexes entre l’educació i la societat. El llibre el podeu comprar a la vostra llibreria de referència, a plataformes online o si voleu vos el puc enviar jo que en tinc uns quants a casa. En tot cas, si no teniu ganes de comprar-lo i ja vos va bé llegir-lo en format digital, cliqueu a la imatge i el podreu descarregar.

escola

Més enllà del llibre i la web, este projecte també va creixent a través de facebook,  twitter i instagram des d’on vaig compartint articles, notícies i reflexions sobre educació.

En fi, si vos interessa, you are welcome!

6 pensaments sobre “El projecte”

    1. La veritat és que no sé com funciona això del google+, ja ho investigaré. No obstant tens l’opció de subscriure’t per correu electrònic i t’arriben les notificacions per email. Si vas a l’apartat d’experiències o al d’articles, a la barra lateral apareix l’opció “Segueix per email”, allí cliques subscriure’t, introdueixes la teua adreça i fet! Prova a veure si et va bé.

      M'agrada

Deixa un comentari