Arraïlades

Arraïlades és un conte que parla del valor històric, social, paisatgístic i natural de les oliveres monumentals del sud de Catalunya, un conte que pretén empoderar-nos per tal que prenguem consciència que només amb esforç i solidaritat col·lectiva podem transformar la nostra societat, un conte que mira el passat i el present, però sobretot que busca construir futur.

Per tal de fer arribar totes estes idees als més menuts hem creat també una proposta d’activitats didàctiques per fer a les escoles i aprofundir amb els infants en les temàtiques entorn les quals gira la trama del llibre.

Des de Salvem lo Montsià volem posar este material a disposició de totes les escoles, instituts i espais educatius que en vulguen fer ús. N’estem enviant exemplars físics a les escoles i biblioteques de les Terres de l’Ebre i intentarem que arribe també a molts altres indrets de Catalunya i el nord del País Valencià.

No obstant això, com sabem que no serà possible arribar a tot arreu volem compartir-ne també una versió digital del conte i la Guia Didàctica que hem preparat. Podeu descarregar-les clicant les següents imatges i utilitzar-les tant com vulgueu.

IMG-20190428-WA0024

Logo Guia didàctica

 

Ens ajudeu a difondre-ho? Moltíssimes gràcies!!

Si necessiteu qualsevol cosa podeu contactar amb nosaltres a salvemlomontsia@gmail.com