Articles

Arraïlades, un conte per salvar les oliveres

Últimament he tingut la web completament oblidada ja que he estat bolcat en la coordinació i difusió del conte Arraïlades. A veure si ara que el projecte ja ha pres forma i ja ha passat Sant Jordi puc tornar a anar publicant articles de tant en tant.

Però ara volia presentar-vos este conte, Arraïlades, que ha estat una obra escrita per mi però que gràcies a 14 artistes que l’han il·lustrat de forma altruista s’ha convertit en una obra d’art col·lectiva que penso que val molt la pena tant per a menuts com per a grans. Suposo que molts ja n’heu sentit a parlar perquè he estat “taladrant” insistentment sobre el projecte per les xarxes de l’Escola en construcció, però per als que no, dir que és una història d’amor cap a la natura, de respecte cap a la pròpia història i de lluita col·lectiva per transformar la societat, tot això a partir de la problemàtica actual amb l’espoli d’oliveres monumentals.

Per a què pugueu veure el resultat i llegir la història aquí teniu el conte en format pdf, no obstant, si voleu gaudir al màxim de la vellesa de les obres d’art presents al llibre, vos recomano que compreu un exemplar imprès, estic segur que no vos defraudarà. El llibre no està en venta a cap plataforma online, per tant, si en voleu un envieu un missatge a salvemlomontsia@gmail.com.

IMG-20190428-WA0024

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s